"No és veritat que no tenim idees,no és veritat que no tenim propostes, no és veritat que no som responsables. Tots hem d'estar orgullosos de ser a un lloc a on primer és el ciutadà i el conjunt de la població"















" o bé obrim un debat profunt i sincer de cara el futur, o bé seguirem patint les mancançes de sempre "



(Jordi Solé - secretari de l'agrupació)







ENS PODEU ESCRIURE A:

lagrupacio.torredembarra@gmail.com



diumenge, 23 de maig del 2010

L'Ajuntament adjudica la recollida de la brossa a Nordvert




Foto: Juan Pérez, membre de l'Agrupació. Regidor de Serveis. Aj. Torredembarra


22/05/10 02:00 - Torredembarra - el pun
t


El ple de l'Ajuntament de Torredembarra va aprovar dijous passat a la nit l'adjudicació del nou contracte de recollida de la brossa al municipi a l'empresa amb seu a Vila-seca Nordvert.
La concessió, que tindrà una durada de vuit anys, té un cost de poc més de 775.000 euros, i suposarà que el consistori deixi de gestionar la recollida de les fraccions reciclables a través del Consell Comarcal del Tarragonès, un servei sobre el qual l'Ajuntament havia expressat diverses queixes. Tant el consell com l'antiga adjudicatària, Cosbapsa, havien impugnat el concurs, uns recursos que el ple va rebutjar. L'adjudicació es va aprovar amb l'única abstenció de la regidora no adscrita Laura Pradeda i la socialista Susanna Navarro, que es va abstenir perquè és també consellera a l'ens comarcal. El regidor de Serveis, Juan Pérez, va avançar que s'obrirà una línia de participació ciutadana per decidir on s'instal·laran els contenidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada