"No és veritat que no tenim idees,no és veritat que no tenim propostes, no és veritat que no som responsables. Tots hem d'estar orgullosos de ser a un lloc a on primer és el ciutadà i el conjunt de la població"















" o bé obrim un debat profunt i sincer de cara el futur, o bé seguirem patint les mancançes de sempre "



(Jordi Solé - secretari de l'agrupació)







ENS PODEU ESCRIURE A:

lagrupacio.torredembarra@gmail.com



divendres, 19 de novembre del 2010

Presentació del nou servei de recollida de les escombraries


El 13 de novembre es va dur a terme la Festa de presentació del nou servei de la recollida de les escombraries de Torredembarra. El regidor de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra, Juan Pérez, ha explicat que ara ja es compliran els cinc mesos des de l'adjudicació del servei, que era el temps previst per contracte per a la implantació de tota la nova gestió. De fet, des del dia 15 de novembre ja estan en marxa els nous camions de recollida i s'està desplegant la instal·lació dels nous contenidors per tot el municipi, començant per les urbanitzacions i finalitzant pel centre de la vila, abans d'acabar el mes. En aquesta festa, camions i contenidors van estar presents, junt amb els treballadors i els nous uniformes, perquè la població els conegués i es familiaritzés amb el nou servei.

També cal destacar que es va fer públic el lema que porten retolats els vehicles de la recollida, escollit per la comissió de seguiment del contracte entre les propostes presentades per alumnes dels centres docents del municipi. El lema és "Torredembarra, reciclar és estalviar". La classe guanyadora ha estat 5è B de l'Escola Antoni Roig que ha obtingut com a premi una excursió al delta de l'Ebre.

Durant l'acte de presentació, l'alcalde, Daniel Masagué, va agrair al regidor de Serveis el treball fet per a assolir la implantació del nou servei. També va fer una crida a la ciutadania a respectar els nous contenidors i a col·laborar amb el bon funcionament del servei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada