"No és veritat que no tenim idees,no és veritat que no tenim propostes, no és veritat que no som responsables. Tots hem d'estar orgullosos de ser a un lloc a on primer és el ciutadà i el conjunt de la població"















" o bé obrim un debat profunt i sincer de cara el futur, o bé seguirem patint les mancançes de sempre "



(Jordi Solé - secretari de l'agrupació)







ENS PODEU ESCRIURE A:

lagrupacio.torredembarra@gmail.com



diumenge, 13 de juny del 2010

GRAN PARTICIPACIÓ AL BERENAR – SOPAR DE L’AGRUPACIÓ

Més de seixanta persones van participar ahir dissabte dia 12 de juny, al berenar sopar de l’AGRUPACIÓ. La sala plena de gom a gom va reunir a simpatitzants, afiliats i amics de diferents sectors socials de la població. Una retrobada amb gent i fer coneixent-se de nous amics va ser el principal objectiu de la trobada. Joves i gent gran van fer pinya al voltant de les taules preparades per l’ocasió.

Volem agrair l’esforç dels postres afiliats per preparar l’acte i organitzar una vetllada plena d’anècdotes i esperances de cara al futur de l’AGRUPACIÓ i el seu compromís amb Torredembarra.

A l’acte van assistir Mª DOLORS TODA, regidora d’Urbanisme i Medi Ambient i el Regidor JUAN PÉREZ, Regidor de Serveis. En el torn de paraules és va fer esment de la necessitat de seguir creixent com a partit independent i d’obrir un debat per arribar a un veritable consens entre totes les forces polítiques.

La posició integradora i pactista de l’AGRUPACIÓ, va quedar clara amb la proclama de responsabilitat davant les posicions excloents que practiquen diferents partits de la nostra població, el que provoca enfrontaments innecessaris i estèrils que res aporten al be de la Comunitat.

L’AGRUPACIÓ “es un partit d’amics i amigues, que cerquem allò que creiem es bo per Torredembarra”, va dir l’actual cap de llista i Regidora M. Dolors Toda.

2 comentaris:

  1. estuve en la cena. Buen ambiente, cordialidad y mucha gente.

    Os felicito, hay que seguir así.

    ResponElimina