"No és veritat que no tenim idees,no és veritat que no tenim propostes, no és veritat que no som responsables. Tots hem d'estar orgullosos de ser a un lloc a on primer és el ciutadà i el conjunt de la població"















" o bé obrim un debat profunt i sincer de cara el futur, o bé seguirem patint les mancançes de sempre "



(Jordi Solé - secretari de l'agrupació)







ENS PODEU ESCRIURE A:

lagrupacio.torredembarra@gmail.com



divendres, 1 d’octubre del 2010

POLÍTICA- PERSONES I ENTITATS

Segurament els propers dies el tema “estrella” seran les properes eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya.

Unes eleccions que, com tothom sap, l’Agrupació, com a partit independent i de caire local, no hi participa directament i, per tant, no agafa cap posicionament cap una o altra alternativa, creiem que els nostres afiliats, amics i votants han de fe ús d’un dret democràtic i els animem a participar activament escollint l’opció que creguin més oportuna.

Però, al darrera d’aquestes eleccions, d’aquí aproximadament set mesos, s’iniciarà formalment la campanya de les eleccions municipals a on, aquest cop si, l’Agrupació es tornarà a presentar amb un projecte i objectius renovats.

La proximitat d’aquestes eleccions (les municipals) fa que la vida política local pugi de to i a voltes en formes i veus poc clares i oportunistes que volen aprofitar-se d’una minoria al Govern per tirar endavant propostes i mocions que, tot reconeixent que algunes d’elles tenen sentit, només busquen minar el Govern i presentar una falsa “unitat” d’acció que queda palesa en el moment de dipositar el vot en favor o en contra.

Entrarem dons en uns mesos a on la demagògia i el populisme que tant de cops ha estat acusada l’Agrupació, serà utilitzada en l’únic fi de recuperar cadires, sense projectes ni propostes que clarifiquin l’horitzó polític i social de Torredembarra.

És el desig de tots els que formem l’Agrupació omplir de contingut les accions de Govern sense caure en la tentació de manipular ni a les persones ni a les entitats, sent conscients que la utilització de càrrecs públics per algun membre del Consistori, per fer campanyes al si d’entitats privades, fa un gran mal a la credibilitat dels polítics en general i dels polítics torrencs en particular. Està bé sentir-se a prop de certs col·lectius, però l’ús demagògic i fals sense propostes realistes i només amb l’afany de guanyar-se uns vots poc clars tot barrejat amb la utilització medis de comunicació de poca fiabilitat, a la llarga serà una política que es girarà en contra de tots plegats.

M. Dolors Toda
L’AGRUPACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada