"No és veritat que no tenim idees,no és veritat que no tenim propostes, no és veritat que no som responsables. Tots hem d'estar orgullosos de ser a un lloc a on primer és el ciutadà i el conjunt de la població"















" o bé obrim un debat profunt i sincer de cara el futur, o bé seguirem patint les mancançes de sempre "



(Jordi Solé - secretari de l'agrupació)







ENS PODEU ESCRIURE A:

lagrupacio.torredembarra@gmail.com



dimarts, 15 de juny del 2010

EXEMPLE DE MODEL

A traves d’aquest medi- revista SOM-HI -, l’Agrupació ha anat donant puntual informació sobre diferents aspectes de la vida municipal en el referent a les Regidories en la que tenim responsabilitat directa. Serveis, Urbanisme i Medi Ambient. La informació sempre ha estat un element primordial per nosaltres i l’afany de servei ha estat un dels punts innegociables amb la ciutadania per tal de configurar un nou estil i forma de governar.

Creiem que podem estar prou satisfets de les tasques portades a terme, però naturalment també som conscients que encara ens queda molt a fer.

També és cert que hem rebut algunes crítiques per part de la oposició, però també cal dir que hem estat els mes felicitats per els partits que ara no es troben al Govern. La nostra voluntat de fer partícips a tots de la feina ho creiem prou important, per tant hem intentat sempre consensuar-la amb tothom, i malgrat que a voltes no s’ha aconseguit pels motius que siguin, la veritat que l’esforç ha valgut la pena.

Aquest és el model que varem intentar dur al Consistori, i d’aquí que nosaltres volguéssim formar part de l’actual Govern, ja que l’esperit en que naixia era precisament per arribar a amples acords amb totes les forces polítiques de La Torre.

Ara s’obrirà en breu un nou període a on les eleccions municipals seran el referent més important. Coneixem tots plegats les dinàmiques que acostumen a iniciar-se quan les eleccions s’acosten i això ens preocupa. Ens preocupa per que amb els moments que estem petin la descrèdit de la política cada cop és més profunda i els partits classistes no troben remei per sortir- se’n d’aquest cul de sac que ens han ficat. Per això creiem que és l’hora d’enfortir i incrementar les idees de futur, idees que portin a La Torre un panorama enriquidor des dels diferents objectius i amb la vista posada en una ciutat que ha de créixer en tots els sentits. Un creiexement que nomes serà possible si som, entre tots,capaços d’encarrilar el model de treball que des de les Regidories a on estem presents l’Agrupació ha estat capaç de desenvolupar en aquets darrers temps de Govern Municipal.

M. Dolors Toda

diumenge, 13 de juny del 2010

GRAN PARTICIPACIÓ AL BERENAR – SOPAR DE L’AGRUPACIÓ

Més de seixanta persones van participar ahir dissabte dia 12 de juny, al berenar sopar de l’AGRUPACIÓ. La sala plena de gom a gom va reunir a simpatitzants, afiliats i amics de diferents sectors socials de la població. Una retrobada amb gent i fer coneixent-se de nous amics va ser el principal objectiu de la trobada. Joves i gent gran van fer pinya al voltant de les taules preparades per l’ocasió.

Volem agrair l’esforç dels postres afiliats per preparar l’acte i organitzar una vetllada plena d’anècdotes i esperances de cara al futur de l’AGRUPACIÓ i el seu compromís amb Torredembarra.

A l’acte van assistir Mª DOLORS TODA, regidora d’Urbanisme i Medi Ambient i el Regidor JUAN PÉREZ, Regidor de Serveis. En el torn de paraules és va fer esment de la necessitat de seguir creixent com a partit independent i d’obrir un debat per arribar a un veritable consens entre totes les forces polítiques.

La posició integradora i pactista de l’AGRUPACIÓ, va quedar clara amb la proclama de responsabilitat davant les posicions excloents que practiquen diferents partits de la nostra població, el que provoca enfrontaments innecessaris i estèrils que res aporten al be de la Comunitat.

L’AGRUPACIÓ “es un partit d’amics i amigues, que cerquem allò que creiem es bo per Torredembarra”, va dir l’actual cap de llista i Regidora M. Dolors Toda.